Ce trebuie să știți despre procedura de augmentare mamară prin tehnica transaxilară?

Un număr semnificativ de femei aleg să-și mărească sânii dacă consideră că aceștia sunt prea mici sau au un aspect neuniform. Indiferent de motivul care aduce o pacientă la o clinică de mărire a sânilor, ea vrea să fie întâmpinată de doctori cu experiență și cu un istoric impresionant.

 

În orașul Iași, doctorul Andrei Lazăr are o reputație impecabilă, cu paciente fericite de serviciile primite. De altfel, dacă vizitați pagina de testimoniale, veți descoperi de ce atât de multe paciente aleg să lucreze cu doctorul Andrei Lazăr în Iași.

De ce puteți apela la augmentare mamară prin tehnica transaxilară în Iași?

Ce presupune procedura de augmentare mamară?


Doctorul Andrei Lazăr ne vorbește despre această procedură și ne explică cum se desfășoară. Citiți următoarele rânduri și descoperiți cum să faceți primii pași în procesul de mărire a sânilor.


Transformați-vă aspectul alături de dr. Andrei Lazăr, unul din cei mai buni chirurgi plastici din România. Veți avea alături un specialist cu experiență, cu peste 600 de intervenții chirurgicale de augmentare a sânilor.


Augmentarea mamară prin tehnica transaxilară asistată laparoscopic se pretează foarte bine pentru pacientele slabe și cu sânii mici, la care o cicatrice în pliul submamar ar fi foarte vizibilă și ar slăbi semnificativ rezistența țesutului cutanat tocmai în zona în care se sprijină greutatea implantului.


Doctorul Andrei Lazăr are experiență în gestionarea fiecărui pas al procedurii, oferind pacientei oportunitatea de a obține sânii doriți, fără complicații și cu un timp redus de vindecare.


Să începem cu desfășurarea procedurii: Se face o incizie de 5 cm în zona axilei și se pătrunde în spațiul dintre mușchiul mare pectoral și cutia toracică. Apoi, cu ajutorul laparoscopului, o cameră video cu sursă de iluminare, se poate introduce în spații înguste.

Se desprinde parțial mușchiul pectoral de pe inserția costală, coagând simultan vasele de sânge care se găsesc în structura mușchilor. Se urmărește pe ecranul laparoscopului desfășurarea intervenției și se procedează la fel în ambele părți.


După verificarea hemostazei și a simetriei, se introduc implanturile. Sutura finală se realizează cu fire subcutanate absorbabile care nu mai trebuie îndepărtate și se instalează un drenaj aspirativ în sistem închis pentru 24 de ore. 


De asemenea, după realizarea pansamentului, se va pune o bandă elastică ce înconjoară toracele, trecând pe deasupra sânilor. Nu mai este necesară purtarea unui sutien timp de 6 săptămâni, ci doar această bandă elastică pentru 3 săptămâni.

Care sunt beneficiile psihologice ale măririi sânilor?

 

 

O stimă de sine mai bună. Unul din cele mai frecvente motive care determină o femeie să-și mărească sânii este dorința de a-și îmbunătăți imaginea de sine. 

 

Sânii mai mari și bine proporționați cresc încrederea în sine și dezvoltă o percepție pozitivă a propriului potențial, social și personal.

 

Reducerea complexelor psihologice. Foarte multe femei simt efectele complexelor legate de dimensiunea sau forma sânilor lor. Câteodată, sânii sunt asimetrici sau mici, ceea ce înseamnă un complex față de alte persoane cu sâni mai mari. 

 

Așadar, augmentarea mamară poate corecta aceste probleme, contribuind la reducerea complexelor și dezvoltând o stare mentală solidă.

 

Efectele augmentării mamare asigură rezultate pe mai multe planuri, nu doar ca urmare a unei simple schimbări estetice. 

 

Această procedură poate avea un impact profund asupra stării psihologice și fizice a unei femei.

femeie care are nevoie de augmentare mamara

Doctor Andrei Lazăr oferă servicii de mărirea sânilor în Iași!

 

Dacă vrei sâni frumoși, mari și cu un aspect natural, apelează cu încredere la serviciile doctorului Andrei Lazăr, cu experiență de peste 20 de ani în domeniul chirurgiei plastice. Lucrează cu un profesionist care te va pune mereu pe primul loc. Vei obține sânii pe care i-ai visat mereu, într-un mod sigur și lipsit de complicații.

 

Programează-te la un consult. Primul pas către o transformare magică.

Ai nevoie de chirurgie plastică în Iași?

Contactează-ne cu încredere