EXPERT IN REMODELARE CORPORALA

Abdominoplastia elimina surplusul de piele si, eventual, grasime de la nivelul abdomenului. Este insotita de liposuctie pentru rezultate maxime si stabile in timp. Cand este cazul, se indeparteaza si pielea cu vergeturi.
Liposuctia (sau lipoabsorbtie, sau liposculptura) clasica se efectueaza pentru toate regiunile care prezinta un exces localizat de grasime: fata, barbie, sani, spate, abdomen, talie, fese, genunchi, coapse, gambe, cu rezultate extrem de vizibile.
Tipuri de interventii: marirea feselor cu grasime liber transferata, micsorarea si remodelarea feselor prin liposuctie, ridicarea feselor prin liposuctie cu radiofercventa BodyTite, transfer de grasime sau indepartarea excesului de piele.
Tratamentul depresiunilor si defectelor, in general, pe suprafata pielii coapselor si feselor se face printr-o combinatie intre liposuctie clasica sau cu radiofrecventa BodyTite si transfer liber de grasime. Rezultate spectaculoase.
Liposuctia cu radiofrecventa BodyTite se face in aceleasi regiuni ca si liposuctia clasica si este recomandata in special pentru cresterea tonusului pielii, prin efect de contractie imediata si producerea de colagen nou. Nu raman cicatrici.

PASII DE URMAT PENTRU OBTINEREA REZULTATULUI DORIT

1. PROGRAMAREA UNEI CONSULTATII

Programarile pentru consultatii si interventii chirurgicale se pot face la ✆ 0745 64 00 55 - dr. Andrei Lazar sau la ✆ 0799 52 90 00 - Secretariat

2. INTERVENTIE CHIRURGICALA

Interventia se programeaza in cel mai scurt timp la clinici private de varf din Iasi si Suceava

3. CONSULTATIE POST INTERVENTIE

Consultatiile si controalele post-interventie se fac periodic si sunt gratuite.

STUDII DE CAZ

FORMULAR PROGRAMARI ONLINE

Unul dintre cei experimentati chirurgi esteticieni din Romania

Mii de interventii chirurgicale realizate in peste 20 de ani de activitate

TOP