Expert in chirurgia estetica membrelor inferioare

Corectarea defectelor de contur

Maladia amniotica

Depresiuni si linii de tractiune pe suprafata tegumentului feselor si coapselor

Aspectul este ca cel de celulita, dar mul mai accentuat. Este o problema congenitala care se manifesta ca depresiuni si linii de tractiune pe suprafata caopselor si feselor. Afecteaza atat femeile cat si barbatii, dar este mult mai suparator in cazul femeilor datorita limitarilor vestimentare.

Masajele de orice fel, tratamentul cu radiofrecventa pe suprafata pielii, nu dau rezultate.

Tratamentul chirurgical se face printr-o combinatie intre liposuctie si transfer de grasime. Interventia este laborioasa insa rezultatele obtinute sunt cu adevarat spectaculoase.

Interventia are loc sub anestezie generala si poate dura 2-4 ore. Este necesara o noapte de spitalizare. Postoperator trebuie purtati ciorapi de compresiune 3 saptamani si se administreaza un tratament anticoagulant.

Distrofii grasoase - Maladia Romberg

Asimetrii faciale importante

Exista situatii patologice cere determina scaderea volumului grasimii faciale avind ca rezultat nedorit asimetrii faciale importante.

Tratamentul chirurgical rezolva cu succes aceasta problema prin transfer de grasime proprie la nivelul jumatatii de fata afectata.

 

Interventia se poate desfasura sub anestezie locala sau generala. Durata interventiei este in jur de 2 ore. De regula, o singura interventie  este suficienta dar pot fi necesare si retusari ulterioare. Daca interventia are loc sub anestezie locala nu este necesara spitalizare peste noapte.

FORMULAR PROGRAMARI ONLINE

Unul dintre cei experimentati chirurgi esteticieni din Romania

Mii de interventii chirurgicale realizate in peste 20 de ani de activitate

TOP