Dr. Andrei Lazar,
Curriculum Vitae

Doctor Andrei Lazar, chirurgie estetica IasiSunt dr. Andrei Lazar, chirurg plastician si estetician. Cei peste 20 de ani de experienta in chirurgie plastica au insemnat peste 20.000 de interventii chirurgicale. In acesti ani, in clinici specializate de chirurgie estetca din Iasi sau din strainatate, am efectuat peste 600 de interventii chirurgicale de marirea a sanului si peste 300 de rinoplastii. Au fost peste 200 de liposuctii care au adus contururi noi pacientilor si, mai presus de orice, o atitudine mai sanatoasa si mai multa incredere in ei.

In 1993 am absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T.Popa" Iasi, Romania. Lucrarea de diploma a fost “Tehnici de grefare nervoasa a nervilor periferici“.

In 2000 am finalizat rezidentiatul in Chirurgie Plastica si Reparatorie. In aceeasi perioada am beneficiat de o bursa din partea Institutului Mainii - Paris, Franta - Rezident Chirurgia Miinii - prof. R. Tubiana, Institut de la Main "Clinique Jouvenet".

In perioada 2000 – 2002 am putut lucra alaturi de cei mai buni chirurgi plasticieni din Europa in calitate de Medic Rezident Strain al Spitalelor din Paris (Médecin Résident Étranger des Hôpitaux de Paris) - Bursa din partea Colegiului Medicilor al Spitalelor din Paris – Spitalul St. Antoine, Serviciul de Ortopedie Prof. A. Apoil - Paris, Franta.

Intre 2000-2001 am dobandit Diploma Universitara in Chirurgia Membrului Superior din partea Universitatii St. Antoine si Institutul Mainii „Clinica Jouvenet” - Paris, France si AFSA Atestat de Formare Specializata Aprofundata in Ortopedie, Bursa din parte Colegiului Medicilor al Spitalelor din Paris, Spitalul Universitar St Antoine, Clinca de Ortopedie Prof. A. Apoil - Paris, France.

In perioada martie - august 2002, in calitate de Rezident in Chirurgie estetica am lucrat la una dintre cele mai renumite clinici Europene de chirurgie estetica - Clinique du Rond-Point de Champs Elysées, Paris, Franta.

In perioada 2001-2002 am obtinut Diploma Universitara in Tehnici Microchirurgicale de la “Université de Médecine Xavier Bichat”, École de Chirurgie de Fer a Moulin , Paris, France.

Din 1998 am predat ca Asistent Universitar Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T.Popa” Iasi, Disciplina de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva.

Din 2000 pana in 2012 am activat ca Medic Specialist apoi ca Medic Primar Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva, la Spitalul Clinic de Urgente „Sf. Ioan” Iasi. Din 2012 sunt Medic Primar Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva la Spitalul „Sf.Spiridon” Iasi.

In 2008, cu ocazia Congresului National de Chirurgie Estetica am prezentat tehnica personala de marire a sanului pe cale trans-axilara asistata video-endoscopic utilizand o singura incizie si folosind instrumentar de conceptie proprie.

Dezvoltarea profesionala a fost continua prin cursuri si specializari. Printre cele cu aport important mentionez Stagiul de perfectionare Chirurgia Estetica si Reconstructiva a Sanului - prof. Juta Liebau, Centrul de Chirurgie a sanului "Diakonie Krankenhauss" - Düsseldorf, Germania din 2007, Stagiul de perfectionare Rhinoplastie - prof W. Mang, "Bodensee Klinik Mang One”, Lindau, Germania (2010), Stagiu de perfectionare Chirurgia Estetica a sanului si a peretelui abdominal - prof. Juta Liebau, Centrul de Chirurgie a sanului "Diakonie Krankenhauss" - Düsseldorf, Germania (2010), Cursul International.: Transferul liber de grasime autologa, Augmentarea mamara in scop estetic sau reconstructiv prin transfer de grasime autologa. Sistemul BRAVA - Prof. R. Khouri (USA) - Regensbourg, Germania (2010) sau Stagiul de perfectionare Transfer liber de grasime autologa – Clinica dr. Nicolae Ciubotaru – Delemont, Elvetia (2012).

In 2015 – 2016 am participat la Cursul de rejuvenare si lifting facial cu fire PDO (Chroma) – Cluj si la Cursul de rejuvenare faciala LASER (Sineron Candella) – Barcelona, Spania.

Intreg acest parcurs insumeaza o bogata experienta, dobandita si certificata la cel mai inalt nivel European, care va sta la dispozitie.

Diplome, atestate
si specializari Dr. Andrei Lazar

FORMULAR PROGRAMARI ONLINE

TOP