Chirurgia estetica faciala

Liftingul facial 3D

Se adreseaza pacientilor in virsta de 35-50 de ani care simt nevoia unei re-intineriri

Aceasta este o interventie la nivelul fetei si gâtului, dar la care nu este necesara recurgerea la un lifting chirurgical deschis clasic.

Tehnica se numeste lifting pentru ca duce la “ridicarea” si intinderea pliurilor nedorite ale pielii fetei si gitului si 3D sau tridimensional pentru ca restaureaza volumele fetei si gitului fara efectul de intindere oarecum fortata a pielii ca in lifting-ul clasic. Astfel, fata isi va pastra expresivitatea originala, fara aspectul de masca si cicatricile ce ramin in urma unui lifting chirurgical deschis.

Nu este vorba de o singura interventie chirurgicala de amploare ci de o combinatie de interventii mici, fara cicatrici, minim invazive, sub anestezie locala, care au loc succesiv pe o perioada de timp la alegerea pacientului.

Paleta de interventii cuprinde:

Aceste proceduri se vor realiza particularizat in functie de necesitatile fiecarui caz in parte, iar succesiunea si momentul efectuarii lor va fi stabilita in functie de disponibilitatea pacientului.

Recuperarea

Aceasta depinde de tipul procedurii. Daca pentru injectarea de acid hialuronic citeva ore sunt suficiente, pentru transferul de grasime, liposuctia cu radiofrecventa si blefaroplastie sunt necesare 2-3 saptamini.

Rezultatele

Rezultatele obtinute sunt mai naturale decit cele obtinute in urma unui lifting clasic, iar aplicarea etapizata a acestor proceduri poate fi privita ca o intretinere a fetei, “problemele” fiind rezolvate treptat, pe masura ce apar in timp. Astfel, in majoritatea cazurilor, nu va mai fi necesar un lifting clasic la o virsta mai inaintata.

FORMULAR PROGRAMARI ONLINE

Unul dintre cei experimentati chirurgi esteticieni din Romania

Mii de interventii chirurgicale realizate in peste 20 de ani de activitate

TOP