Estetică Facială

Lifting Facial Chirurgical

Lifting al feței și a sprâncenelor

Suntem mândri să prezentăm un caz remarcabil de lifting al feței, gâtului și sprâncenelor, realizat cu succes la o pacientă cu un exces semnificativ de piele.

 

Pentru acest caz, am optat pentru tehnica de lifting “în dublu plan”, care ne-a oferit avantajul de a rezolva excesul de piele fără a afecta grăsimea esențială pentru restabilirea volumelor adecvate.

 

Printre rezultatele notabile se numără și definirea unghiului între mandibulă și gât, în ciuda faptului că pacienta prezenta o barbie retrasă.

La doar două luni de la intervenție, suntem încântați să observăm o evoluție satisfăcătoare a cicatricilor, ceea ce subliniază meticulozitatea și profesionalismul pacientei noastre, care este, de asemenea, un cadru medical dedicat. Apreciem modul exemplar în care a urmat cu strictețe indicațiile postoperatorii, chiar și în condițiile în care a fost nevoită să se întoarcă la locul său de muncă într-o săptămână după intervenție.

Invităm cu bucurie și pe dumneavoastră să explorați transformarea impresionantă din aceste imagini și să apreciați calitatea intervenției noastre în domeniul chirurgiei estetice.

poza pacienta inainte de procedura lifting facialRezultate pacienta dupa 2 luni lifting chirurgical la Estetica Iasi