Estetică Facială

Lifting Facial Chirurgical

Lifting al feței și a sprâncenelor

Suntem mândri să prezentăm un caz remarcabil de lifting al feței, gâtului și sprâncenelor, realizat cu succes la o pacientă cu un exces semnificativ de piele.

 

Pentru acest caz, am optat pentru tehnica de lifting “în dublu plan”, care ne-a oferit avantajul de a rezolva excesul de piele fără a afecta grăsimea esențială pentru restabilirea volumelor adecvate.

 

Printre rezultatele notabile se numără și definirea unghiului între mandibulă și gât, în ciuda faptului că pacienta prezenta o barbie retrasă.

La doar două luni de la intervenție, suntem încântați să observăm o evoluție satisfăcătoare a cicatricilor, ceea ce subliniază meticulozitatea și profesionalismul pacientei noastre, care este, de asemenea, un cadru medical dedicat. Apreciem modul exemplar în care a urmat cu strictețe indicațiile postoperatorii, chiar și în condițiile în care a fost nevoită să se întoarcă la locul său de muncă într-o săptămână după intervenție.

Invităm cu bucurie și pe dumneavoastră să explorați transformarea impresionantă din aceste imagini și să apreciați calitatea intervenției noastre în domeniul chirurgiei estetice.

Lifting Facial Chirurgical-3-1Lifting-Facial-chirurgical-3-2-1