Tratamente injectabile

Mărirea buzelor cu 1 ml de Maili Define

Pentru a sublinia calitatea produsului, vă mărturisesc că în regulamentul concursului ar fi trebuit să precizez că nu pot participa decât paciente care nu au mai avut injectări anterioare. Omițând acest lucru, întâmplarea face că @alee.peinsta, câștigătoarea noastră, a mai avut injectate două seringi de 1ml cu un alt produs, după o experiență cu altă clinică.

Acest proces transformațional permite reticularea foarte eficientă a acidului hialuronic cu agenții BDDE (1,4 butanediol diglycid ether), obținând în acest fel un gel suplu, coeziv, cu putere mare de volumizare, de proiecție și cu longevitate impresionantă.

giveaway marire buze Iasi

Așa cum este vizibil și în poza de Before, o parte din produs migrase deasupra buzei superioare. Deoarece pacienta a refuzat îndepărtarea acidului hialuronic migrat înainte de a injecta MaiLi Define, am încercat să corectez acest efect, adaptând tehnica de injectare și bazându-mă pe calitățile superioare ale MaiLi.

Rezultatul? Performanța unui singur mililitru de MaiLi combinat cu o tehnică adecvată de injectare au reușit să acopere și să corecteze efectul a 2 ml dintr-un produs mai puțin calitativ.

Programează-te și tu ! 💋