Expert in tratamente faciale injectabile

Marirea buzelor

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Este o procedura ce are loc in cabinet, fara sa necesite o pregatire prealabila a pacientei.

Pentru obtinerea rezultatului dorit de catre pacienta, inaintea injectarii se face o simulare pe calculator a efectului ce poate fi obtinut si se stabileste impreuna cu pacienta varianta preferata de aceasta. Pe langa varianta standard de injectare exista subtilitati pentru obtinerea unor efecte particulare. Astfel pot fi obtinute buze mai proeminente sau mai carnoase, cu accentuarea partii centrale sau a celor laterale, simetrice sus/jos sau cu preponderenta uneia dintre buze.

Pentru a evita aparitia echimozelor pacienta trebuie sa nu fie la menstruatie si sa nu fi consumat aspirina cu 7 zile inaintea injectarii.

Anestezia practicata este de obicei efectuata prin injectare de anestezic local in 4 puncte. Unele paciente prefera anestezia de contact obtinuta prin aplicare de crema anestezica.

Cand, pentru obtinerea rezultatului dorit ar fi necesara injectarea a mai mult de o seringa (de obicei 1ml), se recomanda injectarea unei singure seringi la fiecare sedinta, cu o pauza de 7-10 zile intre injectari pentru a da timp produsului sa ajunga la volumul maxim. In acelasi timp, pacienta are posibilitatea de a reflecta asupra dimensiunii buzelor  pentru a evita exagerarile.

“E mai usor de adaugat dar mai dificil de indepartat surplusul”.

Rezultatele sunt vizibile imediat si rezista intre 6-12 luni si uneori chiar mai mult, in functie de tipul produsului folosit. Injectarile ulterioare vor necesita mai putin produs pentru obtinerea aceluiasi rezultat.

Produsele folosite

Pentru garantia calitatii, nu se folosesc decit produse de la marci cu cunoscute si verificate in ani (Juvederm - Allergan (USA), Teosyal - Teoxane (Elvetia), Princess - Chroma (Germania), Restylane (Suedia), Filorga (Franta). In general, aceste firme produc o gama de acid hialuronic cu specificatii care sa satisfaca cat mai multe tipuri de cerinte ale pacientelor. In functie de caracteristici diferitele vriante pot fi mai vascoase, cu timp mai lung de actiune, sau mai fluide, care asigura o uniformitate mai buna; cu durata mi mare de remanenta, pentru pacientele care stiu exact ce doresc sau cu durata mai scurta, pentru pacientele care incearca pentru prima data si nu sunt sigure daca vor fi multumite de schimbare.

Acidul hialuronic este testat pentru a nu declansa alergii sau efect de respingere.

Sterilitatea este garantata de forma de ambalare care face imposibila contaminarea.

Fiecare produs a fost testat de catre chirurg pe o perioada de cel putin un an pentru a putea profita la maximum de calitatile sale particulare.

Recuperarea in urma maririi buzelor cu acid hialuronic

In urma procedurii, buzele vor fi edematiate pentru circa 36 de ore. Rareori, pot aparea echimoze sau eruptie herpetica ce pot dura pana la o saptamana. Se recomanda un masaj usor al buzelor in primele doua zile de la injectare cu scop de uniformizare a produsului injectat, mentinerea unui cub de gheata pe buze 20 de minute dupa procedura, administrarea unui anti-inflamator (nu aspirina) pentru a combate durerea si a grabi scaderea edemului.

FORMULAR PROGRAMARI ONLINE

Unul dintre cei experimentati chirurgi esteticieni din Romania

Mii de interventii chirurgicale realizate in peste 20 de ani de activitate

TOP