Mommy Makeover

400 ml

Implant stânga

400 ml

Implant dreapta

Pacienta care a născut și a alăptat 2 copii, dorește să revină la formele corporale pe care le-a avut înainte de a deveni mamă.
Ca în multe alte cazuri, prezintă sâni cu ptoză (coborâre) moderată, goliți de conținut prin atrofie glandulara și, ceea ce se vede mai puțin în imagini, dar este foarte supărător pentru mămici,
laxitate pronunțată a pielii abdominale și depărtarea mușchilor abdominali care permit conținutului abdominal să proemine pe linia de mijloc a abdomenului ori de cate ori încearcă să contracte peretele abdominal. Aceasta face aproape imposibilă practicarea activităților sportive.
S-a efectuat o mărire de sâni cu implanturi rotunde de 400ml introduse trans-axilar, retro-pectoral, asistat laparoscopic, fară nici o alta cicatrice pa sâni și o abdominoplastie cu translocarea ombilicului (totală) precum și apropierea mușchilor abdominali pe linia de mijloc.

Instagram story - 140Instagram story - 141
Instagram story - 142Instagram story - 143
Instagram story - 144Instagram story - 145

Despre implanturile axilare

Rezultate pacienta dupa 4 ani a unui implant axilar Iasi

Sunt întotdeauna rotunde

sani implant axilar Iasi

Sunt întotdeauna plasate submuscular

Implant axilar sani femeie

Sunt plasate la marginea sternului

astfel încât distanța dintre sâni este dată  doar de lățimea sternului pacientei

Întrebări frecvente

Poziția naturală a areolelor pe pielea toaracelui în sens vertical (sus-jos) sau orizuntal (mai lateral sau mai spre mijloc) nu poate fi influențată prin poziționarea implanturilor, asimetriile fiind uneori chiar accentuate în urma implantării.

Poziționarea implanturilor se face astfel încât sănii să fie simetrici sub îmbrăcăminte, în sutien și în decoltee, ținind cont în măsură mai mică de asimetriile genetice existente.

Dimensiunea aparentă a sânilor în fotografii poate fi estimată doar în termeni de dimensiune a cupei (B,C,D), fiind imposibil de apreciat volumul în mililitri al implantului folosit, din cauza lipsei reperelor vizuale care să permită aprecierea dimensiunilor reale ale pacientei.

Proceduri similare