Cum să alegi chirurgul estetician potrivit în Iași?

Pas cu pas vom găsi chirurgul estetician potrivit nevoilor tale. Te-ai decis să lucrezi cu un chirurg estetician pentru a face o schimbare, o îmbunătățire sau să retușezi o problemă. În Iași, clinicile de estetică facială și corporală îți pot oferi opțiuni, dar cum alegi?

 

Noi vrem să lucrezi cu echipa dr. Andrei Lazăr, specialist cu peste 20.000 de intervenții chirurgicale, dar credem că este important să ai câteva repere care să-ți facă căutarea mai ușoară. În activitatea online o să te „lovesti” de numeroase recomandări și sfaturi. Unele te vor ajuta, altele te vor încurca.

 

Internetul nu-i prietenul tău, ci un tool pe care trebuie să-l stăpânești cumpătat. Așadar, pentru a fi de ajutor, am scris un ghid scurt pe care să-l consulți în timpul căutării. Sperăm să-ți fie de folos, asigurându-ți acces la criterii de care să ții cont în căutarea ta prin Iași.

Sfaturi pentru alegerea unui chirurg estetician bun în Iași

Documentează-te cu răbdare și atenție la detalii

 

Îți recomandăm să începi căutările cu răbdare. Nu te grăbi. Cauți un specialist cu experiență, capabil să ofere rezultatele dorite, fără greșeli. Așadar, decizia este importantă. Nu te limita doar la primul rezultat peste care dai la o simplă căutare în motorul de căutare favorit.


Explorează site-urile specializate și cele aparținând clinicilor relevante din Iași. Citește cu atenție recenziile pacienților. Vezi cum descriu experiențele lor. Au fost mulțumiți de ceea rezultatele finale. Cum au interacționat cu doctorii? Cum a fost atmosfera în clinică? Cum a decurs vindecarea? Aceste întrebări sunt utile și îți vor face munca mai ușoară.


Poți consulta și forumuri însă cu un grad ridicat de scepticism. Forumurile găzduiesc oameni rău-intenționați care te pot direcționa către un practicant deoarece primesc un stimulent financiar. În orașul Iași vei găsi specialiști în chirurgie plastică și estetică, însă ai nevoie de un colaborator cu experiență și cu care să rezonezi.

 

Verifică acreditările și pune întrebări fără rușine.

Acreditările sunt importante în stabilirea unei colaborări. Nu poți lucra cu oricine, mai ales acum când știrile relevă activitatea unor impostori în acest domeniu medical. Asigură-te că alegi un chirurg cu acreditări reale, certificări și care participă la programe continue de perfecționare.

De exemplu:  Doctorul Andrei Lazăr are peste 20.000 de intervenții chirurgicale și a lucrat în peste 5 clinici specializate în chirurgie plastică din Iași și din străinătate.

Doctorul are la activ peste 600 de intervenții chirurgicale de mărire sâni și 300 de rinoplastii, 200 de liposucții și multe alte intervenții estetice.

Ai nevoie de un doctor bun, cu certificările necesare și experiență dovedită. Poți verifica afilierea sa cu Colegiul Medicilor din România dar și Societatea Română de Chirurgie Estetică.

În acest mod, vei ști că medicul ales a parcurs cu succes un proces serios de evaluare și dezvoltare a competențelor.

woman, model, portrait-4639123.jpg

Analizează cu răbdare istoricul de lucrări al doctorului.

Istoricul lucrărilor reprezintă cartea de vizită a medicului practicant. Să vă puneți mari semne de întrebare atunci când întâlniți clinici sau medici fără zone de testimoniale sau galerii. Un chirurg estetician va dori să împărtășească portofoliul său de lucrări cu cei interesați.

Lucrările estetice din trecut pot oferi o perspectivă clară asupra setului de abilități ale chirurgului. Îți recomandăm să acorzi o atenție aparte fotografiilor înainte și după.

La Estetica Iași vei găsi o secțiune de testimoniale și una de galerie cu rezultatele doctorului Andrei Lazăr. Totul este la dispoziția ta. Vezi poze înainte și după intervenția chirurgicală. În acest mod, vei vedea finețea și expertiza esteticianului care se va ocupa de proceduri.

O analiză recentă a ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) arată că pacienții care analizează portofoliul chirurgilor înainte de consult sau procedura chirurgicală, se simt cu peste 75% mai încrezători în alegerea lor.

Programarea primului consult la clinică

 

Dacă ai ales un doctor, programează-ți primul consult. În cadrul acestei întâlniri o să descoperi câteva lucruri despre chirurg, abilitățile sale și cum te poate ajuta să obții rezultatele dorite.

 

Ai putea profita de această ocazie pentru a discuta despre obiectivele și așteptările tale. Acordă o atenție modului de comunicare al chirurgului, dacă este onest și clar în ceea ce spune. Îți explică clar procesul?

 

Răspunde la întrebări într-un mod satisfăcător? Folosește timpul disponibil pentru a te asigura că chirurgul ales înțelege viziunea ta și mai ales că te poate duce mai aproape de rezultatele dorite.

Evaluează atmosfera și tehnologia disponibilă în clinică

 

Primii pași în clinică îți vor lăsa o impresie. Simte atmosfera dominantă din clinică și observă atitudinea personalului. Dacă intri într-o clinică curată, organizată și modernă, vei ști că te afli într-un loc care prețuiește profesionalismul și respectul pentru client. În mod normal, personalul clinicii ar trebui să fie prietenos și receptiv la doleanțele tale. Ai nevoie de un sentiment de siguranță și confort atunci când începeți munca cu doctorul ales.

 

Să nu simți căutarea unui chirurg estetician în Iași o problemă complexă. Dacă tratezi căutarea cu dedicație și atenție, aceasta va deveni primul pas într-o călătorie transformatoare, cu efecte benefice pe termen scurt și lung.

Un studiu efectuat de Societatea Română de Chirurgie Estetică (SRCE) arată că pacienții care se simt confortabil în clinica aleasă raportează un grad de satisfacție cu 20% mai mare post-procedură.

 

Având în vedere că cererea pentru proceduri estetice la nivel global a crescut cu mai mult de 10% în ultimul an, nu-i de mirare că orașul Iași se bucură de atenția aparte a clienților. Domeniul este în expansiune, oferind tuturor pacienților acces la o gamă variată de opțiuni și specialiști.

Dr. Andrei Lazăr - Alege înțelept

Doctor Lazar Andrei marire buze lip filler Iasi

Alege înțelept și nu trata ușor decizia finală. Bazează-te pe cercetare și intuiție. Ai încredere în decizia ta. Pornești la drum cu încredere.

 

Programează un consult la dr. Andrei Lazăr în Iași. Poți face acest lucru cu ușurință la noi, sunând la numărul de telefon 0799 52 90 00 sau trimițând un email la adresa contact@esteticaiasi.com.

 

Ne găsești pe Facebook, YouTube și Instagram unde distribuim știri și noutăți despre industria chirurgiei plastice dar și despre serviciile Estetica Iași.

 

Dr. Andrei Lazăr îți va răspunde la toate întrebările și te va ajuta să descoperi lucruri utile despre procedura care te interesează. Programează-ți primul consult.

Ai nevoie de chirurgie plastică în Iași?

Contactează-ne cu încredere