Mărirea Sânilor în Iași

Îmbunătățirea Aspectului

Sânii reprezintă simbolul feminității, iar aspectul lor este, pentru multe femei, unul dintre elementele care le ajută să își mențină încrederea în sine. Și nu e vorba despre sâni de dimensiuni exagerate, ci de sâni frumoși.

Fie că e vorba despre sâni care au refuzat să crească încă din adolescență, de sâni care au fost frumoși înainte de maternitate sau de sâni care s-au dezvoltat defectuos, pentru fiecare dintre aceste situații există o modalitate de restituire a normalității

Pentru femeia europeană volumul normal al sânului este considerat a fi 300 – 500 ml.

Dimensiunea Potrivită

Dimensiunea în sine nu spune nimic dacă nu e raportată la corpul femeii.

Bineînțeles că un sân de 300 ml pentru o femeie cu înălțimea de 1,75m și 65 kg va fi considerat mic, în timp ce pentru una de 1,60m și 50kg poate fi considerat mediu. La fel, și un sân de 500 ml, pentru o femeie cu o constituție minionă, poate părea foarte mare, în timp ce pentru una înaltă s-ar potrivi perfect.

De altfel, tehnica chirurgicală și caracteristicile constructive ale implanturilor nu permit depășirea unor limite în ambele sensuri: nici prea mari, nici prea mici.

Rezultate Remarcabile dr. Andrei Lazăr: mărire sâni

Instagram post - 57Instagram post - 58
Instagram post - 59Instagram post - 60
Instagram post - 65Instagram post - 66
Instagram post - 67Instagram post - 68
Instagram post - 69Instagram post - 70
Instagram post - 71Instagram post - 72
Instagram post - 73Instagram post - 74
Instagram post - 75Instagram post - 76
Instagram post - 77Instagram post - 78

Metode De mărirea sânului

Implant Transaxilar

Această procedură are cea mai mică rată de complicații pe termen lung, dar este realizată de puțini chirurgi din cauza nivelului avansat de specializare necesar. Utilizând tehnica video-endoscopică, se creează un spațiu în care implantul este introdus sub mușchiul pectoral printr-o incizie de 5 cm efectuată sub braț.

Află mai multe >

Implant Submamar

Este metoda cea mai răspândită de implantare datorită gradului scăzut de dificultate. Oferă rezultate bune, chiar dacă este asociată cu o frecvență ceva mai crescută a complicațiilor la distanță în timp, comparativ cu tehnica axilară.

Află mai multe >

Implant Transareolar

Oferă rezultate bune, dar presupune și o serie de limitări. Nu se poate utiliza în cazul pacientelor cu areole mici și poate genera probleme în cazul în care pacienta va dori să alăpteze.

Află mai multe >

Transfer liber de grăsime

Presupune existența unor depozite de grăsime în altă parte a corpului care să poată fi recoltată și utilizată pentru mărirea sânilor. Rezolvă atât problema mamară cât și pe cea a unor acumulări nedorite de grăsime. De regulă, sunt necesare 2-3 intervenții succesive pentru obținerea volumului dorit. Nu rămân cicatrici.

Află mai multe >