Dr. Andrei Lazăr

Sunt Dr. Andrei Lazăr, chirurg plastician și estetician cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul chirurgiei plastice, timp în care am efectuat peste 20.000 de intervenții chirurgicale.

Am avut oportunitatea de a lucra în clinici specializate în chirurgie estetică din Iași și din străinătate, unde am realizat peste 600 de intervenții chirurgicale de augmentare a sânilor și peste 300 de rinoplastii.

De-a lungul carierei mele, am efectuat peste 200 de liposucții, ajutând pacienții să obțină noi contururi și, mai important, să-și îmbunătățească atitudinea față de sine și să câștige încredere în propria persoană.

În 1993, am absolvit Universitatea de Medicina și Farmacie “Gr.T.Popa” Iași, Romania. Lucrarea de diploma a fost “Tehnici de grefare nervoasă a nervilor periferici“.

În 2000, am finalizat rezidențiatul în Chirurgie Plastică și Reparatorie. În aceeași perioadă, am beneficiat de o bursă din partea Institutului Main – Paris, Franța – Rezident Chirurgia Mâinii – prof. R. Tubiana, Institut de la Main “Clinique Jouvenet”.

În perioada 2000 – 2002, am putut lucra alături de cei mai buni chirurgi plasticieni din Europa în calitate de Medic Rezident Străin al Spitalelor din Paris (Médecin Résident Étranger des Hôpitaux de Paris) – Bursa din partea Colegiului Medicilor al Spitalelor din Paris – Spitalul St. Antoine, Serviciul de Ortopedie Prof. A. Apoil – Paris, Franța.

Între 2000-2001, am dobândit Diploma Universitară în Chirurgia Membrului Superior din partea Universității St. Antoine și Institutul Mâinii „Clinica Jouvenet” – Paris, France și AFSA Atestat de Formare Specializată Aprofundată în Ortopedie, Bursă din partea Colegiului Medicilor al Spitalelor din Paris, Spitalul Universitar St Antoine, Clinca de Ortopedie Prof. A. Apoil – Paris, France.

În perioada martie – august 2002, în calitate de Rezident în Chirurgie estetică am lucrat la una dintre cele mai renumite clinici europene de chirurgie estetică – Clinique du Rond-Point de Champs Elysées, Paris, Franța.

În perioada 2001-2002, am obținut Diploma Universitară în Tehnici Microchirurgicale de la “Université de Médecine Xavier Bichat”, École de Chirurgie de Fer a Moulin , Paris, France.

Din 1998, am predat că Asistent Universitar Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr.T.Popa” Iași, Disciplină de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă.

Din 2000 până în 2012, am activat ca Medic Specialist, apoi ca Medic Primar Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă la Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Ioan” Iași. Din 2012, sunt Medic Primar Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă la Spitalul „Sf.Spiridon” Iași.

În 2008, cu ocazia Congresului Național de Chirurgie Estetică, am prezentat tehnica personală de mărire a sânului pe cale transaxilară asistată video-endoscopic, utilizând o singură incizie și folosind instrumentar de concepție proprie.

Dezvoltarea profesională a fost continuă prin cursuri și specializări. Printre cele cu aport important menționez Stagiul de perfecționare Chirurgia Estetică și Reconstructivă a Sânului – prof. Jută Liebau, Centrul de Chirurgie a sânului “Diakonie Krankenhauss” – Düsseldorf, Germania din 2007, Stagiul de perfecționare rinoplastie – prof W. Mang, “Bodensee Klinik Mang One”, Lindau, Germania (2010), Stagiu de perfecționare Chirurgia Estetică a Sânului și a peretelui abdominal – prof. Jută Liebau, Centrul de Chirurgie a Sânului “Diakonie Krankenhauss” – Düsseldorf, Germania (2010), Cursul Internațional.: Transferul liber de grăsime autologa, Augmentarea mamara în scop estetic sau reconstructiv prin transfer de grăsime autologă. Sistemul BRAVA – Prof. R. Khouri (USA) – Regensbourg, Germania (2010) sau Stagiul de perfecționare Transfer liber de grăsime autologă – Clinica dr. Nicolae Ciubotaru – Delemont, Elveția (2012).

Întreg acest parcurs însumează o bogată experiență, dobândită și certificată la cel mai înalt nivel european, care vă stă la dispoziție.