Lifting facial și de gât

Recuperarea după un lifting facial și de gât:
După operație, pot apărea ușoare vânătăi și umflături pe față și gât în primele zile. După a cincea zi, pansamentele pot fi înlăturate, iar tăieturile necesită îngrijire simplă la domiciliu. De la a patra zi înainte, poți spăla părul, preferabil cu ajutorul unei alte persoane.
Firele de sutură vor fi îndepărtate în jurul celei de-a 14-a zi după operație. La aproximativ trei săptămâni, semnele intervenției aproape că nu se mai văd.
Îngrijirea locală este în principal responsabilitatea pacientului acasă și constă în spălarea cicatricilor cu apă și săpun, ștergerea lor cu puțină clorhexidină și aplicarea de creme cu heparinoizi, arnică sau lactoferină pentru a accelera vindecarea vânătăilor. Consumul de ananas poate, de asemenea, ajuta la dispariția rapidă a vânătăilor. În cazul în care vânătăile persistă timp de peste trei săptămâni, se recomandă aplicarea de comprese calde pentru a stimula circulația locală.
Este recomandat să dormi pe spate în primele șase săptămâni după intervenție. Durerea este considerată de pacienți ca fiind redusă, motiv pentru care este important să urmezi tratamentul analgezic recomandat, care are și proprietăți antiinflamatorii.
Instagram story - 33Instagram story - 35
Instagram story - 36Instagram story - 37

Mai multe imagini

Estetică Facială

Blefaroplastia
Tratamentul Cearcănelor
Lifting Facial 3D
Rinoplastie
Transferul de grăsime