Remodelare Corporală

Corectarea defectelor de contur

Maladia amniotică

Depresiuni și linii de tracțiune pe suprafață tegumentului feselor și coapselor

Aspectul este că cel de celulită, dar mul mai accentuat. Este o problemă congenitală care se manifestă că depresiuni și linii de tracțiune pe suprafață caopselor și feselor. Afectează atât femeile cât și bărbații, dar este mult mai supărător în cazul femeilor datorită limitărilor vestimentare.

Masajele de orice fel, tratamentul cu radiofrecvență pe suprafață pielii, nu dau rezultate.

Tratamentul chirurgical se face printr-o combinație între liposuctie și transfer de grăsime. Intervenția este laborioasă însă rezultatele obținute sunt cu adevărat spectaculoase.

Intervenția are loc sub anestezie generală și poate dura 2-4 ore. Este necesară o noapte de spitalizare. Postoperator trebuie purtați ciorapi de compresiune 3 săptămâni și se administrează un tratament anticoagulant.

Distrofii grasoase
Maladia Romberg

Asimetrii faciale importante.

Există situații patologice cere determină scăderea volumului grăsimii faciale avînd că rezultat nedorit asimetrii faciale importante.

Tratamentul chirurgical rezolvă cu succes această problemă prin transfer de grăsime proprie la nivelul jumătății de față afectată.

Intervenția se poate desfășura sub anestezie locală sau generală. Durata intervenției este în jur de 2 ore. De regulă, o singură intervenție este suficientă dar pot fi necesare și retușări ulterioare.

 

Dacă intervenția are loc sub anestezie locală nu este necesară spitalizare peste noapte.