Chirurgie estetică facială

Lifting Facial 3D

Descrierea Intervenției

Paleta de intervenții cuprinde:

  • Îndepărtarea ridurilor și pliurilor prin injectare de acid hialiuronic sau injectare de grăsime proprie liber transferată în cearcăne, obraji, tâmple
  • Restaurarea volumelor feței cu grăsime liber transferată sau acid hialuronic volumizator
  • Liposucția gâtului și liniei mandibulei cu cel mai nou sistem de liposucție cu radiofrecvență – sistemul BodyTite, care duce la o întindere spectaculoasă a pielii din zonele tratate
  • Blefaroplastia pleoapelor superioare și inferioare pentru întinerirea privirii

Aceste proceduri se vor realiza particularizat în funcție de necesitățile fiecărui caz în parte, iar succesiunea și momentul efectuării lor va fi stabilită în funcție de disponibilitatea pacientului.

Recuperarea

Aceasta depinde de tipul procedurii. Dacă pentru injectarea de acid hialuronic câteva ore sunt suficiente, pentru transferul de grăsime, liposucția cu radiofrecvență și blefaroplastie sunt necesare 2-3 săptămâni.

Rezultatele

Rezultatele obținute sunt mai naturale decât cele obținute în urma unui lifting clasic, iar aplicarea etapizată a acestor proceduri poate fi privită ca o întreținere a feței, “problemele” fiind rezolvate treptat, pe măsură ce apar în timp. Astfel, în majoritatea cazurilor, nu va mai fi necesar un lifting clasic la o vârstă mai înaintată.