Tratamente Injectabile

Mărirea Buzelor în Iași

Despre Procedură

Mărirea buzelor este o procedură ce are loc în cabinet, fără să necesite o pregătire prealabilă a pacientei.

În vederea obținerii rezultatului dorit de către pacientă, se efectuează o simulare pe calculator înaintea injectării, pentru a evalua efectul ce poate fi obținut, și se stabilește împreună cu pacienta varianta preferată a acestuia. Pe lângă varianta standard de injectare, există și subtilități care permit obținerea unor efecte particulare, cum ar fi buze mai proeminente sau mai cărnoase, accentuarea parții centrale sau a celor laterale, obținerea unei simetrii sus/jos sau accentuarea unei anumite buze.

Pentru a evita apariția echimozelor, este recomandat ca pacienta să nu fie în perioada menstruației și să nu fi consumat aspirină cu 7 zile înainte de injectare.

Anestezia utilizată constă de obicei în injectarea unui anestezic local în 4 puncte. Totuși, unele paciente pot opta pentru anestezia de contact, care se obține prin aplicarea unei creme anestezice.

Atunci când este necesară injectarea mai mult de o seringă (de obicei 1 ml) pentru a obține rezultatul dorit, se recomandă injectarea unei singure seringi în fiecare ședință, cu o pauză de 7-10 zile între injectări, pentru a permite produsului să ajungă la volumul maxim. În același timp, pacienta are posibilitatea să reflecteze asupra dimensiunii dorite a buzelor, astfel evitându-se exagerările.

“E mai ușor de adăugat dar mai dificil de îndepărtat surplusul”.

Rezultatele procedurii de mărire a buzelor sunt vizibile imediat și rezistă între 6-12 luni și uneori chiar mai mult, în funcție de tipul produsului folosit. Injectările ulterioare vor necesita mai puțin produs pentru obținerea aceluiași rezultat.

Produse Folosite pentru mărirea buzelor

Înclinăm mereu spre excelență și ne asigurăm că doar mărcile cu prestigiu și încredere se regăsesc în portofoliul nostru. Iată câteva dintre acestea:

Chroma (Germania)

Filorga (Franța)

Juvederm (SUA)

Restylane (SUA)

Teoxane (Elveția)

Aceste mărci cu renume internațional produc o gamă diversificată de acid hialuronic, fiecare fiind special concepută pentru a răspunde nevoilor unice ale pacientelor noastre. Fie că este vorba despre variantele mai consistente și de lungă durată sau despre cele mai fluide și mai puțin persistente, avem la dispoziție opțiuni adaptate pentru a satisface cele mai rafinate preferințe și așteptări.

Echipa noastră de specialiști pune un accent deosebit pe selecția cu grijă a acestor produse excepționale, astfel încât să putem oferi tratamente de înaltă calitate, sigure și eficiente. În demersul nostru, ne concentrăm pe satisfacția și confortul absolut al pacientelor noastre, iar alegerea acestor mărci de prestigiu este esențială pentru a atinge acest obiectiv nobil.

Acidul hialuronic este testat pentru a nu declanșă alergii sau efect de respingere.

 

Sterilitatea este garantată de forma de ambalare care face imposibilă contaminarea.

 

Fiecare produs a fost testat de către chirurg pe o perioadă de cel puțin un an pentru a putea profita la maximum de calitățile sale particulare.

Recuperarea După Procedură

După efectuarea procedurii, este de așteptat ca buzele să prezinte edem timp de aproximativ 36 de ore. În unele cazuri rare, pot apărea și echimoze sau erupții herpetice care pot persista timp de până la o săptămână. Pentru a asigura o distribuție uniformă a produsului injectat, se recomandă efectuarea unui masaj ușor al buzelor în primele două zile după injectare. De asemenea, este benefic să se aplice un cub de gheață pe buze timp de 20 de minute imediat după procedură, pentru a reduce inflamația. Pentru ameliorarea durerii și reducerea edemului, se poate administra un anti-inflamator (dar nu aspirină).